طول تیغه : 14 سانتیمتر
جهت تهیه رشته آش ، پاستا و ماکارونی ، خمیر گل چینی ، تهیه خمیر کیک و شیرینی و نان در سایز کوچک
راحت و سریع
ایمن
قطر دهانه خروجی : 8.5cm
ابعاد دهانه ورودی : طول 11cm - عرض 9cm
قطر تیغه : 6cm
قطر صفحه مشبک : 6.6cm
طول مارپیچ : 18cm
نحوه اتصال به میز : توسط پایه
قابل استفاده در آشپزخانه منزل و محیط های طبخ غذا
مناسب برای چرخ کردن گوشت ، کالباس ، پیاز ، سیب زمینی و غیره
راحت و سریع
ایمن
دارای پوست کن بسیار تیز
دارای 4 اندازه مختلف در 4 طرف رنده
ساخته شده از متریال درجه یک
سایر مشخصات
ویژگی ها
دارای یک جفت غلطک جهت پهن کردن خمیر با ضخامت های مختلف
دارای دو جفت غلطک جهت رشته کردن خمیر در دو سایز ریز و درشت
تغییر ضخامت غلطک پهن کن توسط پیچ کناری ( جهت این کار پیچ کناری را به بیرون کشیده و بچرخانید )